Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Скільки партія Тимошенко витратила на "Новий курс": відомі суми

-Реклама-spot_img
spot_img

Протягом квітня-червня 2018 року політична партія “Батьківщина” витратила 32 мільйони гривень, з яких 22 мільйони пішло на презентацію “Нового курсу” – розміщення білбордів та реклами на телебаченні й радіо.

Скільки партія Тимошенко витратила на "Новий курс"

Про це повідомляє “Чесно” з посиланням на фінансовий звіт “Батьківщини”, розміщений на офіційному сайті партії.
У “Чесно” зазначили, що у 2018 році “Батьківщина” суттєво наростила активність, яка насамперед пов’язана із організацією презентації “Нового курсу України” та з її інформаційним супроводом.
Акцент у діяльності “Батьківщини” та у витратах партії спрямований на особу Юлії Тимошенко. Це свідчить про завчасний старт президентської виборчої кампанії задовго до її офіційного оголошення.
Так, під час презентації “Нового курсу” обслуговування заходу та оренда приміщенн обійшлися “Батьківщині” у 1,25 мільйона гривень. Більше 700 тисяч гривень партія витратила на оренду виставкового комплексу “Експо Плаза”, 175 тисяч – на кейтерінг (харчування), та ще 350 тисяч – на організацію заходу, звукове обладнання, відеотрансляцію тощо.
Тимошенко
Презентація “Нового курсу України”
Майже 4 мільйони “Батьківщина” витратила на друк та розміщення зовнішньої реклами. Найімовірніше, мовиться про розміщення білбордів та сітілайтів із анонсом презентації “Нового курсу”, який відбувся 15 червня.
Тимошенко реклама
Реклама Тимошенко
Проте найбільшими витратами “Батьківщини” стала реклама на телебаченні та радіо – 17,4 мільйона гривень. Таку суму перерахувала партія медіаорганізаціям напередодні презентації “Нового курсу” та протягом наступних 2 тижнів після неї.
Більшу частину цієї суми “Батьківщина” перерахувала компанії “Старлайт бренд контент” (11,5 мільйона гривень) та “Глобал медіа груп” (5,7 мільйона гривень).
Загалом на рекламу в 2 кварталі в “Батьківщині” витратили більше 21 мільйона гривень, зокрема, телеканал “Інтер” отримав у квітні від партії 1,1 мільйона гривень.
У “Чесно” припустили, що промоція “Нового курсу” обійшлася партії ще дорожче, оскільки звіт охоплює період з квітня по червень 2018 року, а в липні по всій Україні з’явилася нова хвиля зовнішньої реклами від Тимошенко.
Реклама Тимошенко
Реклама Тимошенко

Джерело

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.

3 КОМЕНТАРІ

  1. Життя по новому нас надурило тепер новий курс буде обманювати. Заслужили мабуть ми лохи. Нікого з колишніх посадовців і депутатів – всіх у тюрму і на розстріл.

  2. ми зараз неможемо навіть уявити які гроші готовий дати путін тимошенкам+медведчук гриценко опаблок щоб зняти цю владу -до неї є притензії і притензії-яка обставила москву на світовому рівніі практично стає МОГИЛЬНИКОМ РУСІМПЕРІЇ а тому беріть все що будуть давати все а ГОЛОСУЙТЕ проти війни проти відокремлення захід укр яку готують промосковські юлькі-це ж треба щоб тимошенко своєю сесторою назвала!!!!! ГЕРМАН маразм

    • тимошенківські такі ж путінські як і порохоботи. Медведчук представник від України на переговорах у Мінську. У базі “миротворця” його немає. Це все вистава. Балет опера шахрайство. Немає там різних. Хіба не очеивдно уже? Поки були у владі голосували синхронно з БПП і ніяких проблем, трохи потоки і посади не поділили – і тепер типу опозиція, які і ті опоблоки і всякий непотріб паразитичний. Що вони хоч хтось доброго проголосували для людей? Ніхто нічого. Якщо щось і було то під тиском і страхом. От нахера таких обирати питається?

Comments are closed.

-Реклама-
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні