Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Правоохоронці затримали франківця, причетного до крадіжки електровелосипеда

-Реклама-spot_img
spot_img

До поліції звернувся 35-річний місцевий мешканець повідомивши, що з першого поверху його житлового будинку пропав електровелосипед «Геркулес Спорт» за 780 доларів США та портативна колонка вартістю 4000 гривень.
Результат пошуку зображень за запитом "злодій"
Для з’ясування обставин події на місце крадіжки виїхали працівники слідчо-оперативної групи та патрульної поліції. В ході проведення першочергових оперативних заходів правоохоронці встановили та затримали особу зловмисника. Ним виявився 30-річний місцевий мешканець, який неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення різних кримінальних правопорушень (незаконний обіг наркотиків, майнові злочини, тощо). Зрештою, і зараз він перебуває під адміністративним наглядом.
Встановлено, що вночі, поки господарі спали, лиходій шляхом підбору ключа проник до будинку та з коридору першого поверху поцупив вказане і втік.
Крім цього, в ході слідчих дій доведено причетність порушника до вчинення подібної крадіжки кілька днів тому в одному з околичних сіл Івано-Франківська. Досвідчений крадій зайшов на чуже господарство та викрав жіночу сумочку з грошима та двома мобільними телефонами.
На підставі доказів причетності до крадіжок слідчі затримали його в порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу.
Щодо зловмисника розпочато чергове кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Сектор комунікації  поліції Івано-Франківщини

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.
-Реклама-
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні