Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Криму окупанти проводять будівництво важливого військового об'єкту (фото)

-Реклама-spot_img
spot_img

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України оприлюднило інформацію про виявлене будівництво другої злітно-посадкової смуги на аеродромі “Бельбек” у Криму.

У Криму окупанти проводять будівництво важливого військового об'єкту

Про це інформують на сайті відомства.
На кінець квітня у Криму поблизу Севастополя виявлено будівництво другої посадкової смуги на військовому аеродромі “Бельбек”. На території аеродрому зараз активно ведуться ґрунтові роботи. Вони є підготовчим етапом до проведення асфальтобетонних робіт з будівництва нової злітно-посадкової смуги, які також вже розпочато. Нова смуга розташована паралельно до вже існуючої і матиме довжину близько 4 тисяч метрів,
– йдеться у повідомленні.
Окрім цього, у міністерстві зауважують, що на стоянках аеродрому зафіксовані 9 літаків МіГ-29, 1 – Ан-26, 26 – Су-27, а також майже 100 одиниць автомобільної та спеціальної техніки.
Водночас, з відкритих джерел відомо, що будівництво проводить Міністерство оборони РФ. Це може свідчити про наміри посилення військової присутності РФ на території окупованого півострова, в тому числі у частині військово-повітряних сил та сил протиповітряної оборони.
До того ж, зафіксовані параметри нової злітно-посадкової смуги, свідчать про те, що після завершення будівництва, аеродром “Бельбек” зможе приймати всі типи літаків військової авіації, включаючи стратегічну.
На сайті міністерства також опублікували фото, отримані за допомогою космічної зйомки із місця будівництва.
знімок із будівництва в аеропорту
В аеропорту “Бельбек” ведуть будівництво ще однієї злітно-посадкової смуги
Нагадаємо, нещодавно в окупованому Криму розпочались навчання, на яких російські військові відпрацьовують завдання з виявлення кораблів умовного противника. У навчаннях задіяні берегові ракетні комплекси “Бастіон” та “Бал”.

Джерело

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.

3 КОМЕНТАРІ

    • Очень хорошо. Хоть что-то полезное останется, когда кацапов выгонят…

      • Запам’ятай чужинець!Крім то руська Земля!Там нема місця Штефану та Шептицькому.

Comments are closed.

-Реклама-
Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine
Квартири Івано-Франківськ
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні