Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Тисмениці під час обшуку поліції помер чоловік. Рідні вимагають покарати правоохоронців

-Реклама-spot_img
spot_img

Інцидент стався вранці 24 січня у приватному господарстві на вулиці Липова в місті Тисмениця Івано-Франківської області.

Результат пошуку зображень за запитом "поліція проводить обшук"
фото ілюстративне

Перед цим поліціянти Тисменицького відділу поліції ГУНП отримали дозвіл на обшук помешкання, бо мали підозри, що місцевий мешканець має незареєстровану вогнепальну зброю, яку використовує в полюванні.
Фігурант слідчих дій проживає разом з дружиною, двома дітьми та дідусем дружини Методієм Квочаком. Коли група правоохоронців прийшла на обшук, дідусь вийшов з дому і перейшов у літню кухню. Як розповіла “Галці” донька Квочака, Леся Самуляк, за ним у це приміщення без понятих зайшов один з правоохоронців і пробув там близько десяти хвилин. За цей час Методій Квочак помер. Рідні померлого не розуміють, на яких підставах поліціянт був у літній кухні і що робив з померлим та чому не надав йому допомогу. Жінка каже, що померлий не мав проблем зі здоров’ям, міг залишитися сам удома з малими дітьми і вів господарство.
Рідні померлого чоловіка звернулися у прокуратуру, аби там зафіксували і покарали правоохоронців за перевищення влади або службових повноважень, що призвело до тяжких наслідків (ч.3 ст 365 ККУ).
З даного приводу Тисменицькою місцевою прокуратурою вже розпочате розслідування.

Про події того дня “Галці” повідомили і в секторі комунікації ГУ Нацполії в області. Там підвтердили факт обшуку у місцевого мешканця. Поліція інформує, що коли родич фігуранта слідчих дій йшов до літньої кухні, один з правоохороців помітив, що тому ймовірно стало зле. Тому він зайшов з ним у літню кухню, аби допомогти. Але врятувати життя чоловіка не вдалося. В ГУНП кажуть, що їхій працівник не перебував з померлим 10 хвилин, а значно менше часу.
До слова, при обшуку за вказаною адресою незаконної зброї правоохоронці не знайшли.
У Тисмениці під час обшуку поліції помер чоловік. Рідні вимагають покарати правоохоронців

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Це путин фашист проклятий кругом гадить маскалики ви як раби.в нас ліпше тому що прості люди ліпші,а поліцаї начальники мало помінялись,всіх хто був присутній і дав дозвіл на обшук пропусти через кс а поліцая якого підозрюють у замордуванні діда в літній кухні (довічно посадити) і не прикривати нечисть в пагонах.

  2. Жоден закон не забороняв дідусю мати незареєстровану вогнепальну зброю. Який слідчий суддя дав добро на проведення обшуку і пошуку жодним законом незабороненої зброї? Яке може бути кримінальне провадження за статтею 263, коли не прийнято закон, який її регулює? Потерпілі, найміть адвоката і подавайте до суду на того, хто через юридичну неграмотність санкціонував обшук і тих, хто проводив незаконний обшук і своїми протизаконними діями довели до смерті літню людину. Запамятайте — незаконної зброї в Україні не існує, бо немає закону, який би мав визначати, яка зброя законна, а яка ні. Шиють справи ні за що.

Comments are closed.

-Реклама-
Квартири Івано-Франківськ
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні