Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Яремче потрапило до переліку ідеальних місць для літнього відпочинку

-Реклама-spot_img
spot_img

Вже літо, і можна планувати відпустку або хоча б вилазку кудись на вихідні.

Яремче потрапило до переліку ідеальних місць для літнього відпочинку

Автор фото: Iryna Makukha IGotoWorld Photo Group.

- Advertisement -
Якщо з цього приводу у вас ідейна криза, то ловіть від нас добірку міст, ідеальних для літнього відпочинку. Обіцяємо, що б ви не обрали, буде прекрасно, пише igotoworld.

У переліку найкращих міст для літнього відпочинку: Батурин, Чернігів, Коростишів, Житомир, Чорноморськ, Одеса, Генічеськ, Болград, Гола Пристань, Кам’янець-Подільський, Сколе, Берегове і Яремче.

Яремче

Мабуть, туристичний потенціал цього місця не потребує особливої реклами. У більшості на підсвідомому рівні: Яремче дорівнює природа, краса, гори, відпочинок. Улітку місто забуває про образ гірськолижного курорту і перетворюється на центр зеленого, пішохідного та велотуризму, рафтингу.

Найпопулярніші маршрути ведуть гостей міста до водоспадів Пробій, Жонка, Дівочі сльози, Капливець, до каменя Довбуша, на вершини гір Маковиця та Смерічок. Також у Яремче можна провідати і погодувати оленів, козуль, качок та фазанів у вольєрному господарстві, де тварини живуть у напіввільних умовах.

Щоб повністю відчути дух міста, потрібно обов’язково завітати на місцевий ринок за домашнім вином, сирами, ковбасами, карпатським чаєм та сувенірами роботи яремчанських майстрів.

Де зупинитися: обирати житло у Яремче можна на будь-який смак і гаманець.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.
-Реклама-
Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine
Квартири Івано-Франківськ
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні