Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У лікарнях Прикарпаття роблять більше операцій, ніж в середньому по Україні

-Реклама-spot_img
spot_img

3 липня відбулося засідання колегії департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації під головуванням директора департаменту Миколи Стовбана. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Пов’язане зображення

Головний спеціаліст ДОЗ ОДА з хірургії Петро Соломчак проінформував про роботу закладів охорони здоров’я в галузі хірургії. За словами спеціаліста, в області проводиться чимало складних операцій. Він назвав райони, в яких оперативних втручань було найбільше і найменше.

- Advertisement -

«В нашій області кількість операцій в хірургічних стаціонарах значно більша, ніж по Україні. В основному проводяться операції на органах травлення, дихання, оперативні втручання на шкірі та підшкірній клітковині, а також судинні. Серед закладів, в яких хірургічна служба на високому рівні – Івано-Франківська ОКЛ, Івано-Франківська МКЛ, Калуська ЦРЛ, Коломийська ЦРЛ, Косівська ЦРЛ та Городенківська ЦРЛ. На жаль, низькі показники є в лікарнях міст Яремче, Тисмениця, Надвірна, Долина та Галич», – зазначив Петро Соломчак.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.
-Реклама-
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні