Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У “Слузі народу” назрів бунт через “мутки” скандального депутата

-Реклама-spot_img
spot_img

У мережі з’явилася інформація про те, що в президентській партії “Слуга народу” нібито зріє бунт через те, що один із заступників глави політсили не видав колегам гонорари.

Про це повідомляється, зокрема, в Telegram-каналі “Крючок”. Відзначається, що скандал розгорівся після того, як з’явився матеріал “Страны” про зарплати в конвертах, які нардепи отримали по трьох тарифах – “п’ятірка, десятка і п’ятнашка”.“Один із заступників глави фракції з тоналкою на обличчі, не називатимемо по імені, щоб не прославити, не доніс колегам частину з гонорарів, виданих із загального котла. Багато хто не дорахувався”, – сказано в повідомленні.

“Не доніс. І тепер депутата називають Коля Недоносок. І готуються влаштувати “темну”, – зазначив автор, не називаючи свої джерела.

- Advertisement -

Зауважимо, ім’я заступника голови фракції не називають, однак опис вказує на відомого ресторатора Миколу Тищенка. Як свідчить інформація на сайті Верховної Ради, він дійсно займає вказаний пост у фракції. Крім того, серед заступників немає інших Микол.

У "Слузі народу" назрів бунт через "мутки" скандального депутата

Джерело

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-
Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні