-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Як проходять рейди франківського рибпатруля

-Реклама-spot_img
spot_img
Виявляючи під час рибоохоронних рейдів браконьєрські сітки івано-франківські рибпатрульні часто звільняють з тенет рибу та відпускають її.

Звісно, шанс залишитись у водоймі мають ті екземпляри, що не травмовані та зберігають високу життєздатність.

Для прикладу, 31 жовтня державні інспектори здійснили рибоохоронний рейд по р. Дністер в Галицькому та Тисменицькому районах. На розробку маршруту рейдової групи вплинула і отримана напередодні інформація про встановлення сіток в річці. Поблизу смт Єзупіль Тисменицького району у воді виявлено дві сітки довжиною по 30 метрів. Заборонені сітні знаряддя лову вилучено, а браконьєрський улов: шість окунів, – відпущено в річку.

Аналогічний випадок трапився раніше, 30 жовтня, на Вовчинецьких озерах поблизу м. Івано-Франківськ. На одному з цих озер рибпатрульні виявили 10-метрову сітку. Браконьєрське знаряддя лову витягнули з води та вилучили, а пійману рибу (одну щуку, три плітки та чотири окуні) – звільнили та відпустили.

- РЕКЛАМА-

В Управлінні Держрибагентства у Івано-Франківській області функціонує цілодобова телефонна «гаряча лінія»: (097) 392-72-80. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Як проходять рейди франківського рибпатруля Як проходять рейди франківського рибпатруля Як проходять рейди франківського рибпатруля

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні