Актуально зараз

-Реклама-spot_img

П’яний прикарпатець, який 4 роки тому в’їхав у натовп, після чого загинула людина, врешті сів за ґрати

-Реклама-spot_img
spot_img
У липні 2015 року житель села Дроздинь автомобілем скоїв наїзд на трьох парубків. Від отриманих травм один із них загинув на місці, двоє інших потрапили до лікарні із тяжкими та середньої тяжкості тілесними ушкодженнями. Нині суд виніс винуватцю вирок: 5 років та 6 місяців за ґратами.

Слідством встановлено, що чотири роки тому близько 01:30 години у селі Березове водій автомобіля «Audi 80», тоді ще 20-річний житель села Дроздинь, рухаючись зустрічною смугою, неподалік місцевого розважального закладу різко виїхав на свою — праву смугу руху, де допустив наїзд на трьох пішоходів: місцевих жителів. Усім на той час виповнився 21 рік.

Потерпілих одразу доставили до лікарні. Втім, попри вжиті реанімаційні заходи один із хлопців від отриманих травм помер, інформує West News.

В іншого жителя села Березове медики діагностували відкритий перелом обох кісток ноги, забійну рану ліктя, забій грудної клітки, забій органів черевної порожнини, множинні рани тулуба, рук, ніг та голови, які відповідно до акту судово-медичної експертизи відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

- Advertisement -

А його односелець внаслідок ДТП отримав тілесні ушкодження середнього ступеня у виді закритого перелому обох кісток ноги зі зміщенням.

Як з’ясувалося, водій за кермом був в стані алкогольного сп’яніння, із місця події втік, а транспортний засіб не був зареєстрований у встановленому порядку.

Днями суд виніс вирок: п’ять з половиною років позбавлення волі. 24-річного жителя Рокитнівщини взяли під варту в залі суду.

П'яний прикарпатець, який 4 роки тому в'їхав у натовп, після чого загинула людина, врешті сів за ґрати П'яний прикарпатець, який 4 роки тому в'їхав у натовп, після чого загинула людина, врешті сів за ґрати

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

1 коментар

  1. А як там справи з родичем Марцінківа, якого в припаркованому на узбіччі автомобілі збив на шаленій швдкості уже мертвий пішохід?…………………….

Comments are closed.

-Реклама-
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні