Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Масштабний науковий форум акушерів та гінекологів відбувся на Прикарпатті

-Реклама-spot_img
spot_img

Традиційно асоціація Акушерства та гінекології України, кафедра акушерства та гінекології післядипломної освіти, ІФНМУ, департамент охорони здоров’я України організовує на Прикарпатті Всеукраїнську міжнародну науково-практичну конференцію «Іноваційні технології в акушерстві та гінекології: від науки до практики».

Цьогоріч науковий форум відбувся в конференц-залі готелю Radisson Blu Буковель. В заході взяли участь близько 250 лікарів, докторів медичних наук, професорів і провідних спеціалістів з акушерства та гінекології України. Гості з Англії поділились неймовірно цікавою інформацією з власного досвіду. Програма дводенної конференції передбачала десятки доповідей, презентації, майстер-класи та роботу в групах.

Масштабний науковий форум акушерів та гінекологів відбувся на Прикарпатті

За словами завідувача кафедри акушерства та гінекології післядипломної освіти, професора Оксани Макарчук, ця конференція збагачує молодих науковців не лише новими і цікавими знаннями, а й практичними навичками, знайомствами, сприяє саморозвитку.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-
Квартири Івано-Франківськ
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні