-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Суд оштрафував чоловіка, який купив у прикарпатця годинник із прихованою камерою

-Реклама-spot_img
spot_img

Годинник з вмонтованою прихованою камерою, який через ОЛХ продав житель села Ільці Верховинського району, став “фігурантом” кримінального провадження.

Сихівський районний суд Львова оштрафував львів’янина на 3400 грн за придбання спеціального негласного отримання інформації – годинника з вмонтованою прихованою камерою, пише Судовий репортер.

Як йдеться у вироку суду, у лютому 2018 чоловік знайшов оголошення на сайті «OLX.ua» жителя села Ільці Івано-Франківської області про продаж електронного настільного годинника, в який вбудована прихована мініатюрна відеокамера та мікрофон для прихованої відеозйомки, у тому числі в режимі реального часу.

- РЕКЛАМА-

Олег О. вирішив придбати цей годинник і заплатив за нього 1780 грн. У матеріалах справи не вказується причина такої покупки.

У листопаді 2019 у чоловіка вдома провели обшуки і вилучили годинник з камерою.

У ході розслідування Олег О. уклав з прокурором угоду про визнання винуватості у незаконному придбані та використанні спеціальних технічних засобів отримання інформації. Згідно з цією угодою суддя Сихівського райсуду Богдан Мичка оштрафував Олега О. на 3400 грн.

Електронний годинник із вбудованою прихованою відеокамерою та мікрофоном з функціями аудіо та відеозапису, які передані на зберігання в камеру зберігання речових доказів Управління СБУ в Івано-Франківській області,  – знищити.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

1 коментар

  1. а хіба є закон що забороняє носити годинник з камерою? а те що камера прихована ну то вібачте. то така конструкція годинника. в усіх телефонах є камери і диктофони але за це ж не штрафують

Comments are closed.

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні