Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Для завершення реконструкції території довкола міського озера потрібно ще понад 30 мільйонів гривень

-Реклама-spot_img
spot_img

22 січня на засідання МВК заслухали звіт про роботу Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради за 2019 рік.

За словами директора департаменту Михайла Смушака, минулорічний бюджет департаменту складав понад 270 мільйонів гривень. Всього було проведено 125 закупівель, інформує “Галка”.

“Важливим напрямком визначили роботи з озеленення міста. Всього за рік було посаджено 1070 дерев (при цьому зрізано 720) та 5675 кущів. Також було посаджено 16 пам’ятних дерев – такою опцією переважно користувалися юридичні фірми”.

Михайло Смушак каже, що за 2019 рік облаштували 10 міжбудинкових проїздів, ще 13 – наразі перебувають у роботі. Сума виконання – близько 14 мільйонів гривень.

“Ваші проєкти гарні, але вони – не завжди для наших людей. Наприклад, по одному об’єкту не може заїхати сміттєвоз. Беріть до уваги. Зробіть, наприклад, менше бордюрів, а більше простору для заїзду”, – зауважив міський голова Руслан Марцінків.

- Advertisement -

На міському озері у минулому році вдалося зробити велодоріжку, пішохідну зону, поставити освітлення, облаштувати станцію моржів, скейт-парк.

“Щодо озера то залишилося доробити центральний пірс, малі пірси, озеленити територію, облаштувати станцію човнів, поставити лавки, урни. На ці роботи максимум потрібно 34 мільйони гривень”, – каже Смушак.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні