-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Зниклого депутата Кононенка «застукали» в Австралії. Фото

-Реклама-spot_img
spot_img

Поважний пан помічений у почесній компанії. Пише Главком.

Під час трансляції матчу третього кола тенісного турніру Australian Open, в якому українка Еліна Світоліна поступилася (1:6, 2:6) іспанці Ґарбіньє Муґурусі, коментатор на телеканалі Eurosport захоплювався, наскільки ж зірковим є бокс Еліни.

І то він ще не впізнав головну зірку в групі підтримки Світоліної. Коментатор говорив про бойфренда українки, французького тенісиста Ґаеля Монфіса, а також відомого кіпрського гравця Маркоса Баґдатіса, котрий з кінця 2019 року входить у тренерський штаб Еліни. Та він не знав, що над знаменитостями зі світу тенісу сидить яскрава персона української політики Ігор Кононенко.

- РЕКЛАМА-
83910298_1364073623785263_6362189726203510784_n


Пан Кононенко останнім часом сильно захопився тенісом. «Главком» повідомляв, що після того, як 17 жовтня його затримали в аеропорту «Бориспіль», а потім відпустили, Ігор Віталійович досі не повернувся в Україну.

«Я у Стамбулі, далі лечу в Китай, де через два дні починається ITF Junior Masters, де грає вихованка нашої міжнародної тенісної академії Дарина Снігур. Буду повертатися 28–29 жовтня, тому що в Пекіні запланована зустріч із Федерацією тенісу Китаю щодо співпраці з міжнародною тенісною академією», – сказав тоді Кононенко.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні