-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Стало відомо, чи закриють школи Франківська на карантин

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні, під час оперативної наради, начальник управління охорони здоров’я Марія Бойко повідомила, що поки що епідемічний поріг щодо захворювань на ГРВІ та грип Івано-Франківськ не перевищив, інформує Правда.іф.

«Станом на минулий тиждень ми не досягаємо цифри епідемічного порогу – 25%. Будемо протягом тижня відстежувати кількість дітей. Середньоарифметино – через ГРВІ навчання в школах пропускають 13% учнів по місту», – наголосила Марія Бойко.

Заступник керівника управління освіти Наталія Микула повідомила, що вчора навчання в школах міста пропустило 4243 дитини. Певні навчальні заклади уже досягли рівня епідемічного порогу: ЗОШ №1 – 21%, ЗОШ № 3 – 20%, ЗОШ №7 – 21, Ліцей №23 імені Романа Гурика – 23%, ЗОШ №8 – 21%.

Поки що чиновники пропонують почекати до четверга. Якщо буде відчутний ріст захворюванння, тоді говоритимуть про обмеження навчання у школах.

- РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні