Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Івано-Франківську не перевищено епідемічний поріг по грипу

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні, під час оперативної наради, начальник управління охорони здоров’я Марія Бойко доповідала про епідемічну ситуацію з грипу, ГРВІ в м. Івано-Франківську, інформує Правда.іф.

«Станом на 3 лютого 2020 року з приводу ГРВІ за медичною допомогою звернулося 27 337 осіб, з них дітей у віці до 18 років – 22063. Летальних випадків не було. Епідемічний поріг не перевищено. Проте, захворюваність в Івано-Франківську реєструється вищою за середньо-обласний показник (так само як і у Калуському районі – 689,5, Галицькому районі – 456,8, Коломийському районі – 559,7, Городенківському – 950,1). В Україні зафіксовано широке географічне розповсюдження грипу. За результатами лабораторних досліджень, циркулюють віруси грипу: 27 – типу А(Н1)pdm09, 2 – типу А не типований і 3 – типу B. За тиждень зареєстровано 4 летальні випадки внаслідок грипу, а з початку епідемічного сезону – 13 осіб. Ніхто із померлих не був щеплений проти грипу», – наголосила Марія Бойко.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

1 коментар

  1. Все правильно, чекаємо поки всі перехворіють! Даємо виручку аптекам!!!

Comments are closed.

-Реклама-
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні