-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Римські штори блекаут

-Реклама-spot_img
spot_img

Римські штору блекаут не так давно з’явилися на сучасному ринку, але вже встигли завоювати популярність. Раніше світлонепроникні штори асоціювалися з темним щільним полотном далеким від дизайну. Але з появою тканини блекаут сонцезахисна конструкція може мати вишуканий естетичний вигляд, і при цьому відмінно затемнювати приміщення, дозволяючи створювати ефект “ночі” в будь-який час доби.

Римські штори фірми “Жалюзі Сервіс” мають безліч варіантів забарвлень. Тому ви зможете підібрати полотно яке ідеально підходить до вашого інтер’єру.

Особливості тканини

Полотно римських штор блекаут складається з 2-3 шарів. Шар білого кольору здатний відобразити сонячні промені, другий шар поглинає невідображення світло, а третій виконує декоративну функцію.

- РЕКЛАМА-

Таке полотно має наступні якості:

  1. Повне блокування сонячних променів.
  2. Довгий термін експлуатації.
  3. Нескладний догляд.
  4. Жароміцність, звуко- і теплоізоляція.
  5. Гіпоалергенність.

Римські жалюзі блекаут використовують для декору вікон в різних приміщеннях. Вони однаково добре виглядають, як в житлових будинках, так і в офісах і розважальних закладах. Але найчастіше такі конструкції встановлюються в спальні. Світлонепроникне полотно дозволяє створити сприятливу атмосферу для сну і відпочинку. Римськими жалюзі можна управляти не тільки за допомогою ланцюжка, а й за допомогою пульта дистанційного керування. Це дозволить вам відкривати і закривати полотно, не встаючи з ліжка.

Також вдалим буде рішення використовувати дану конструкцію для оформлення вікна у вітальні. У поєднанні зі звичайними портьєрами вона буде виглядати досить цікаво і вишукано. А якщо у вас є домашній кінотеатр, то влаштувати комфортний перегляд фільму можна буде в будь-який час.Новинкою сучасного дизайну є римські штори блекаут з фотодруком компанії “Жалюзі Сервіс”.

Існує три типи штор з тканини блекаут:

  1. Японські. Назва продиктовано не визначеними східними мотивами, а простотою конструкції. Вона являє собою прямокутне полотно, яке зверху і знизу має вбудовані планки для того, щоб тканина не деформувалася.
  2. Рулонні штори з світлофільтрами. Даний тип широко використовується для спалень, дитячих, а також в офісах і конференц-залах. Яскрава фотодрук і світлозахисні функції конструкції витісняють звичайні жалюзі.
  3. Римські штори з фотодруком більш популярні ніж попередні варіанти, оскільки поєднують в собі плавність ліній і оригінальність дизайну.

Вибираючи візерунок для римських штор пам’ятайте про те, що при складеному полотні великий малюнок буде спотворюватися. Тому краще віддати перевагу дрібним візерункам на тканини або абстракції.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

1 коментар

Comments are closed.

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні