Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Захист за дверима Hörmann

-Реклама-spot_img
spot_img

З невеличкої майстерні компанія Hörmann перетворилася на найбільше в Європі підприємство з виготовлення гаражних воріт різних конструкцій і дверей — вхідних, бічних, міжкімнатних. Узагалі, якщо йдеться про дану нішу, то забудовники й пересічні клієнти найперше згадують про цей бренд. Що не дивно, адже виробництва концерну знаходяться в трьох частинах світу — у Північній Америці, Азії, Європі налічується 36 заводів, а 100 власних торговельних представництв функціонують у 40 країнах, не кажучи вже про мережу партнерів у 50 державах.

Вибір між кращим і найкращим

Популярністю бренд завдячує ретельно продуманим конструкціям, уведенням нових технологій, удосконаленню виробництва. Будь-яке помешкання прикрасять і захистять двері від Hörmann з алюмінієвими коробками та суцільним сталевим полотном, як от моделі Thermo65 і Thermo46, представлені за посиланням hormann.ua/privatni-zabudovniki/dveri/vkhidni-dveri-thermo65-i-thermo46/. До речі, компанія одна з перших почала виготовляти двері з алюмінієвими елементами. Цей метал виглядає естетично, не потребує постійного підфарбовування і не тріскається (на відміну від дерева), набагато міцніший за пластик.

Обидві моделі мають:

- Advertisement -
  • багаторівневий захист від зламу;
  • п’ятиточковий надійний замок;
  • ефективні показники теплозахисту (до 0,87 Вт/(кв. м·К) для Thermo65 і до 1,1 Вт/(кв. м·К) у Thermo46) завдяки поліуретановому прошарку, суцільності сталевого полотна та точно підігнаним елементам конструкції.

Відрізняються Thermo65 і Thermo46 товщиною коробки з алюмінію (80 і 60 мм відповідно) та сталевого листа (65 і 46 відповідно).

Чому в Hörmann обирати легко?

Компанія пропонує такі двері, про які ви мріяли, адже ви можете вибрати:

  • улюблений колір і мотив (декор), які, до речі, повторюються в серіях воріт, бічних дверях, тож гармонійний ансамбль забезпечено;
  • розмір;
  • вид ручки (штангова, натискна);
  • скляні елементи з різними варіантами розташування (бічні, верхні). У конструкціях використовується багатошарове скло VSG зовні та безпечне ESG із середини.

Звичайно, до всіх переваг додається якість, а також надійність виробника. При необхідності можна також замовити додаткове підсвічування, поперечини для людей з особливими потребами, поштову скриньку, наявність козирка для захисту від вітру та багато іншого. На всі двері Hörmann надається гарантія 5 років. Обирайте зручний варіант і оформляйте замовлення на офіційному сайті виробника в Україні.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-
Квартири Івано-Франківськ
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні