-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Збір нафтопродуктів, які вилились у потічок в Надвірнянському районі, завершено – наразі очікують на результати аналізів води

-Реклама-spot_img
spot_img

У вівторок, 25 лютого, орієнтовно о 15.40 годині, у селі Пасічна, в урочищі Постоята Надвірнянського району, відбувся порив нафтопроводу діаметром 114 мм., від свердловини № 565 до ПГ св. № 457 НГВУ «Надвірнанафтогаз». По факту встановлено, що в результаті крадіжки частини нафтопроводу (орієнтовно 5 м.), який перебував в стадії реконструкції, відбувся вилив нафтопродуктів у місцевий потічок, на площі орієнтовно 30 м.кв.

У середу, 26 лютого, лабораторією Дністровського БУР, спільно із фахівцями з Державної екологічної інспекції Карпатського округу та представником НГВУ «Надвірнанафтогаз», відібрані проби води для досліджень на вміст нафтопродуктів – в місці безпосереднього забруднення з потічка (злив нафтопродуктів у потічок з природного яру), – для визначення масштабу забруднень 500 метрів нижче місця забруднення і 500 метрів вище попадання нафтопродуктів у потічок, результати  яких очікуються сьогодні 28 лютого.

До ліквідації наслідків, у четвер, 27 лютого, було залучено аварійно-ремонтну бригаду №1 НГВУ «Надвірнанафтогаз» (15 чоловік та 3 одиниці техніки). У четвер, 27 лютого, станом на 18.30 годину, роботи по збору розлитого нафтопродукту завершено, йдеться у повідомленні управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, що На Прикарпатті невідомі зловмисники викрали частину нафтопроводу – через це стався витік нафти у місцевий потічок

- РЕКЛАМА-

Водопостачання на Прикарпатті під загрозою через вилив у річку нафти: відео

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні