Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Марія Бойко: «Це не епідемія, а уже пандемія»

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні, під час оперативної наради, начальник управління охорони здоров’я Марія Бойко розповіла про ситуацію з коронавірусною інфекцією, інформує Правда.іф.

За її словами, станом на 7.00 год. сьогоднішнього ранку у світі зафіксовано 182 808 осіб з коронавірусом, померло – 7177 осіб, уражено 162 країни.

«Минулого тижня йшлося про те, що це не епідемія, а уже пандемія, центр якої перейшов на Європу. Станом на 16 березня в Україні налічують 7 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію: 4 – у Чернівецькій області, 2 – в Києві, 1 – у Житомирській області. Нами проведено багато роботи, зокрема навчально-тренувальне заняття, як має діяти кожна служба. Відпрацьовані усі можливі моменти. Хочу звернутися до мешканців міста: карантин означає гостре розмежування, тобто потрібно сидіти вдома і не гуртуватися без особливої потреби. У Івано-Франківській області немає жодного підтвердженого випадку хвороби. Тому усім необхідно максимально сидіти вдома і не порушувати карантинні заходи безпеки», – наголосила Марія Бойко.

Марія Бойко: «Це не епідемія, а уже пандемія»

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-
Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні