-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Стало відомо про стан прикарпатки, в якої виявили коронавірусну інфекцію

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні відбувся брифінг щодо другого випадку захворювання на коронавірус та введення в області надзвичайної ситуації, інформує Правда.іф.

Жінка прибула 9 березня в Тисменицю, що біля Івано-Франківська, але весь час вона була в самоізоляції. Вже 17 березня звернула увагу, що в неї піднялася температура до 37,2º. Через добу звернулася до лікаря-лора в поліклініці з скаргою на отит. Лікар відправив її на приймальне відділення, де і було з’ясовано, що вона прибула з країни, де є зареєстровані випадки коронавірусної інфекції.

“Вчора ввечері ми отримали повідомлення від Центру громадського здоров’я України, що на території Івано-Франківської області підтверджено другий випадок захворювання коронавірусом. Захворіла 29-річна мешканка Прикарпаття, яка до того перебувала у Франції. Наразі у неї стан перебігу хвороби середньої важкості, її рідні перебувають у самоізоляції”,- розповіла заступник голови облдержадміністрації Марія Савка

Також під час брифінгу повідомили, що пацієнтка не знаходилася від апаратом ШВЛ, антибіотикова терапія дала свій позитивний результат. Сьогодні у пацієнтки уже немає підвищеної температури.

“Пацієнтка від моменту госпіталізації знаходиться в ізоляторі. Її контактні особи – двоє малолітніх дітей, зараз перебувають в самоізоляції, а також батько, якому 65 років, він також у самоізоляції. Наша філія з’ясовує, чи можливе коло інших контактних осіб з цією пацієнткою. На даний час в Тисменицькому районі триває засідання Штабу, як краще спрацювати на випередження ситуації”,- розповів директор ДУ “Івано-Франківський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України” Руслан Савчук. 

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні