-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

В Україні обмежувальні заходи будуть значно жорсткішими

-Реклама-spot_img
spot_img

Обмежувальні заходи у зв’язку з карантином в Україні в найближчі дні можуть бути посилені. Про це в Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

“У країні вже введено обмежувальні заходи. Вони будуть значно жорсткішими в найближчі дні – це продиктовано необхідністю! Це потрібно робити!” – заявив він.

За словами Авакова, потрібно виграти час, що б зараз не інфікувалися якомога більше українців, інформує УНІАН. Тому на даний момент, вважає Аваков, в країні мають працювати тільки критично необхідні суб’єкти господарювання – інші повинні бути закриті, і люди повинні перебувати вдома на карантині.

“І тому – ТОТАЛЬНИЙ ПОВНИЙ КАРАНТИН – моя позиція, про яку хочу просити кожного з Вас і буду наполягати на ньому, згідно з моїми повноваженнями в органах влади”, – підкреслив міністр.

При цьому він зазначив, що уряд подумає про збитки та компенсацій тим громадянам, які не ходять на роботу через карантин, “пізніше, коли виживемо”.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні