Актуально зараз

-Реклама-spot_img

“700 гривень з пасажира”,- приватні перевізники вимагають захмарну ціну на перевезення медиків

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні у соціальній мережі Фейсбук Назар Кішак виклав допис, де розповів, що перевізник зажадав 700 гривень з пасажира за проїзд медиків з Надвірної до Франківська, пише Правда.іф.

“З ранку в 7:30/год наш побратим забирав медиків з Надвірної, сказали що приватний перевізник хотів по 700 грн з людини до Івано-Франківська… Уроди інакше не скажеш.
Ми скоро почнемо цих бариг ставити на місце. Це не люди, це скоти безрогі”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що сьогодні міський голова Руслан Марцінків повідомив, що приватні перевізники погодилися довозити медиків з області на роботу.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

5 КОМЕНТАРІ

  1. Всі знали що перевізники голодні на гроші але в такий час таке робити це вже край. Треба людям знову прказати що таке народний гнів і поставити всіх шоферюг з їхніми начальниками на коліна.

  2. Приватні перевізники це шлюхи йобані які потрібно викинути з міста.

  3. Нехай медики їздять шкільними автобусами. Приватний перевізник на виконує перевезення на благо колгоспу, бере за проїзд стільки, скільки вважає за потрібне, так як і медики за операції. Капіталізм віт такий. Декомунізацію треба давно завершувати.

  4. Давно пора спалити нахер ту кориду і всіх остальних приватників на їхніх драшлюках! Де поліція? Де мер? Чому марципан мовчить і покривае цих перевізників сука! Дістали вже шакали!

Comments are closed.

-Реклама-
Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні