Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Незабаром у Івано-Франківській міській раді може з’явитися фракція “Слуги народу”?

-Реклама-spot_img
spot_img

Принаймні такий висновок напрошується із коментаря голови фракції “УКРОПу” в Івано-Франківській міській раді Володимира Олійника представникам руху “Чесно”:

“На найближчій сесії ми або розпустимо фракцію, або змінимо її формат і назву”, – зазначає Олійник.

Не секрет, що більшість прикарпатських укропівців на парламентських виборах 2019 року підтримували скандальну політсилу “Слуга народу” – навіть тіньовий штаб партії “Слуга народу” розміщувався у приміщенні офісу “УКРОПу” в місті Івано-Франківську навпроти будинку “Просвіти”. За таку роботу один із депутатів міськради Сергій Гаєвський, навіть отримав винагороду у вигляді крісла голови Тлумацької РДА.

Також і інші укропівці отримали крісла у районних адміністраціях. Тому не буде дивним, якщо раптом новими обличчями “слуг народу” в Івано-Франківській міській раді стануть старі депутати від партії Ігоря Коломойського “УКРОП”

- Advertisement -

Партія “УКРОП”, схоже, у новому скликанні міськради представлена не буде. Це в коментарі Руху ЧЕСНО також повідомив головний “укропівець” Івано-Франківської міської ради Володимир Олійник

Незабаром у Івано-Франківській міській раді може з'явитися фракція "Слуги народу"?

Голова фракції пояснює, що її представники не є членами партії “УКРОП”, тому на прийдешніх виборах кожен з них визначатиметься, з якою політичною силою йтиме. 

До речі, за час каденції Олійник та ще один депутат із фракції Дмитро Чміль так і не увійшли до складу жодної депутатської комісії. Головний “укропівець” пояснює це так:

“Мер і більшість міської ради зробили з бюджетної комісії закритий клуб. І на сесіях вони тричі відхиляли наші з Дмитром Чмілем заяви на приєднання до неї”. 

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні