-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

П’яний чоловік намагався потрапити до суду Рожнятова – його затримали

-Реклама-spot_img
spot_img

У Рожнятівському районному суді співробітники судової охорони затримали чоловіка в стані алкогольного сп’яніння.

27 травня до Рожнятівського районному суду Івано-Франківської області намагався потрапити чоловік в стані алкогольного сп’яніння, мав неохайний вигляд і втрачав рівновагу. Співробітник Служби судової охорони зробив відвідувачу зауваження і повідомив про обмеження пропуску до приміщень судів осіб під дією алкоголю, але його вимоги проігнорували, інформує “Галка” з посиланням на територіальне управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області.

З метою охорони громадського порядку і безпеки працівників суду та учасників судового процесу співробітники територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області затримали правопорушника до прибуття представників Рожнятівського відділення поліції.

- РЕКЛАМА-
П’яний чоловік намагався потрапити до суду Рожнятова – його затримали
Рожнятівський районний суд

Нагадуємо, що відповідно до пункту 4.2 «Правил пропуску осіб до приміщень судів та на їх територію транспортних засобів» забороняється пропуск осіб у стані алкогольного сп’яніння до будівлі суду, органу чи установи системи правосуддя. Така поведінка ображає людську гідність та громадську мораль.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні