-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Прикарпатті негода найбільше пошкодила ті дороги, які не ремонтувалися вже десятиліттями: фото

-Реклама-spot_img
spot_img
Вчора, 25 червня,  Президент України Володимир Зеленський завітав з терміновою робочою поїздкою до Івано-Франківської області. Глава держави особисто оглянув наслідки повені в регіоні та ознайомився із перебігом ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

На брифінгу, який відбувся в смт Ланчин Надвірнянського району, Олександр Кубраков доповів Президенту Володимиру Зеленському про завдану стихією шкоду транспортній інфраструктурі. Її спричинили миттєве підняття рівня води в річках і потічках, зсуви селевих потоків, інформують на сайті.

Для забезпечення проїзду транспорту на 32 об’єктах автомобільних доріг державного значення підрядні організації Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області провели тимчасові роботи. Розчищено 3 800 куб. м селевих мас, відновлено 5 км водовідвідних канав, прочищено 28 водовідвідних труб. До цих заходів задіяно 48 механізмів: 28 самоскидів, 11 екскаваторів, 8 грейдерів, 1 бульдозер та 162 працівники.

Тривають роботи із поліпшення безпеки руху. Ділянки доріг і мостів, де потрібно провести відновлювальні роботи, огороджені та позначені відповідними дорожніми знаками.

- РЕКЛАМА-

Олександр Кубраков відзначив, що від негоди постраждали ті ділянки на дорогах та мостах, де капітальний та середній поточний ремонт не здійснювався понад двадцять років. Побудовані за останні 5 років мости та відремонтовані дороги державного значення не постраждали.

У робочій поїздці взяли участь керівники Івано-Франківщини, а також начальник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак.

На Прикарпатті негода найбільше пошкодила ті дороги, які не ремонтувалися вже десятиліттями: фото

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Десятиліттями не ремонтувались? Та ви що? Гроші ж щороку виділяються на ремонт доріг! Щороку року мать вашу!!!

  2. Зачекаєте з дорогами, Шановні…
    – бидляча прожорлива свиновлада разом зі своїми холуями, вуйками, сватами,кумами, жінками, блядями й малолітніми знахабнілими виблядками ще собі не потягнули на палаци й елітні “гамновози”…
    Уявляєте собі, який зараз бидло-свинячий шь’єрварок біля отого корита ?..

    C Л А В А уркаЇНІ ! ! !

Comments are closed.

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні