-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Пансіонат для літніх людей: переваги та який сервіс можна отримати

-Реклама-spot_img
spot_img

Концепція пансіонатів для літніх людей досить нова в Україні та часто сприймається насторожено. 

Це пов’язано як з особливостями суспільного устрою та ментальністю українців, так і з економічними факторами – коли дорослі діти проживають разом зі своїми батьками через неможливість придбати власне житло і сприймають як свій обов’язок догляд за старенькими.

Проте ситуація змінюється і багато українців починають розуміти переваги, які надають пансіонати для людей похилого віку.  Такі заклади – це як звичайні будинки в громаді, яка знаходиться у закритому середовищі, але з додатковими зручностями, оскільки мешканці – люди похилого віку. Спершу до них приклеїлося “клеймо самотності”: у таких пансіонатах перебувають тільки одинокі та покинуті батьки, до того ж достатньо заможні, щоб дозволити собі це. Але це стереотип, який далекий від реальності. Поступово він розвіюється і стають зрозумілими очевидні плюси діяльності таких закладів.

- РЕКЛАМА-
Пансіонат для літніх людей: переваги та який сервіс можна отримати

Переваги пансіонатів для людей похилого віку

  • Мешканці можуть мати власну громаду – вони можуть спілкуватися, дружити і насолоджуватися миттєвостями  життя разом із іншим людьми, що мають спільні інтереси. Такий принцип найкраще застосовується у пансіонатах сімейного типу Vera Clinics, де для мешканців створено домашню атмосферу  затишку  та комфорту.
  • У пансіонатах для людей похилого віку забезпечується постійний догляд та медичне обслуговування, працівниками проводиться моніторинг стану здоров’я мешканців. У пансіонаті сімейного типу Vera Clinics, у разі потреби, персонал готовий надати необхідну допомогу в будь-який час доби.
  • Будинки для пристарілих зазвичай проектуються та будуються таким чином, що травматизм унаслідок нещасних випадків удома мінімізується. Також кімнати обладнанні спеціальними пристосуваннями, які допомагають стареньким мешканцям почувати себе комфортніше.
  • Люди похилого віку отримують гідне та достойне життя. Вони не відчувають себе тягарем ні для кого з своїх родичів. Вони відчувають теплоту, турботу та повагу до себе як від працівників пансіонату, так і від інших мешканців.
Пансіонат для літніх людей: переваги та який сервіс можна отримати

Однією з найбільш недооцінених переваг, які отримують мешканці пансіонатів є структуроване середовище. Люди похилого віку часто потребують більш структурованого середовища та режиму дня. Особливо це стосується людей з розумовими чи фізичними вадами. Це допомагає їм вести більш нормальне та щасливе життя.  Саме тому  в будинках для літніх людей використовується щоденний графік. Цей структурований графік включає встановлені часи прийому їжі, заплановані часи діяльності та інші повторювані дії. Це допомагає мешканцям швидко звикнути до такого ритму життя, почуватися комфортно та мати впевненість у завтрашньому дні.

Пансіонати  для стареньких людей також пропонують соціальну вигоду –  приблизно однаковий вік усіх мешканців. Це сприяє зародженню приязних та дружніх відносин між ними. Спільне проведення часу, споживання їжі та прогулянки, а також організовані пансіонатом заходи ще більше зближують між собою мешканців та формують відчуття приналежності до великої родини.

Пансіонат для літніх людей: переваги та який сервіс можна отримати

Будинки для людей похилого віку також допомагають сім’ям літніх вирішити проблеми із оглядом за старенькими родичами. Дуже часто рідні та близькі не можуть забезпечити повноцінного догляду та відповідної допомоги на тому рівні, як це роблять підготовлені фахівці у пансіонатах.

Ціни будинків пристарілих в Києві: багато хто вважає, що проживання у пансіонаті для людей похилого віку  – це розкіш, що доступна далеко не всім. Проте, це зовсім не так. До прикладу, проживання у приватному пансіонаті сімейного типу Vera Clinics  вартує від 7500 гривень.

За цю вартість людина отримує:

  • зручне місце розташування
  • кваліфікований медперсонал
  • цілодобовий догляд
  • організація різноманітного дозвілля
  • збалансоване харчування
  • спеціальні умови для лежачих хворих
  • домашній затишок

Комфорт і турбота – пріоритет у діяльності пансіонатів сімейного типу Vera Clinics. Вони є тим місцем,  в якому старенькі можуть насолоджуватися поважним віком, відпочивати і проводити щасливі миті життя.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні