-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Постраждалі від повені прикарпатці отримають фінансову допомогу з США

-Реклама-spot_img
spot_img

Греко-католицька церква в Сполучених Штатах Америки долучилася до допомоги постраждалим від повеней у західних областях України.

Збір коштів за океаном проводили на заклик Глави УГКЦ Святослава Шевчука та з благословення архиєпископа Філадельфійської архієпархії Бориса Ґудзяка. Про це пише пресслужба Івано-Франківської архієпархії УГКЦ.

Перші 25 тисяч доларів 2 липня надійшли на рахунки Івано-Франківської архиєпархії, Коломийської та Чернівецької єпархій.

«Щиро дякуємо Вам Владико Митрополите, єпископам, священнослужителям, богопосвяченим особам та вірним Філадельфійської митрополії, а також всім людям доброї волі, що в часі такого лиха виявили християнську солідарність і підтримку, надавши фінансову пожертву, яка спрямована для допомоги найбільш потребуючим та постраждалим від повені», — йдеться у подячному листі владики Володимира Війтишина на адресу архиєпископа і митрополита Філадельфійського Бориса Ґудзяка.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні