-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Двоє сміливців намагались переплисти франківське озеро

-Реклама-spot_img
spot_img

16 серпня 2020 року черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері здійснено 6 рейдів, 5 з яких моточовном. Під час рейдів зафіксовано порушення Правил судноплавства та Правил охорони життя людей на водних об’єктах 21 відпочиваючим громадянином, з яких 4 дітей під час використання прокатних плавзасобів (відсутність на громадянах рятувальних жилетів, переміщення громадян та дітей на катамаранах під час їх руху). З громадянами та дітьми проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил. Проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах з 2 громадянами, які намагались переплисти озеро. Після зауваження рятувальників громадяни повернулись до берега. Про це повідомляє Правда.іф з посиланням на управління з питань цвільного захисту ОДА.

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер не допущено до купання 2 дітей (вік 12-13 років), які були без нагляду дорослих, не допущено до купання в небезпечному, забороненому місці (стрибали з мосту у воду) 3 підлітків. З дітьми та підлітками проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Після зауваження рятувальників підлітки покинули небезпечне місце, діти покинули територію водойми.

Працівниками Галицької рятувально-водолазної станції на р. Дністер в с. Мартинів Галицького району забезпечено безпечне проведення фестивалю в релігійно-історичному центрі «Гора над Дністром». Приблизна кількість учасників дійства 200 осіб. Задіяні 2 чол. Галицької рятувально-водолазної станції та моточовен 1 од.

- РЕКЛАМА-

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції на міському озері в м. Коломия не допущено до плавання на надувному човні громадянина з дитиною (вік 6 років), який був без рятувального жилету. З громадянином проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил судноплавства та Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Після зауваження рятувальників громадянин покинув територію водойми.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні