-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківцям вручили відзнаки “За честь і звитягу” ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні, 24 серпня, у Івано-Франківську вручили почесні відзнаки при карпатські бійці. Про це у соціальній мережі написав міський голова Івано-Франківська.

“Приємно бачити усміхнені обличчя наших діток. Коли можемо отак в барвистих вишиванках, з синьо-жовтим Прапором в руках і з нашим славнем на вустах пройтися вулицями, вшанувати Героїв, що віддали життя за нашу Україну, що досі продовжують берегти наше сьогодні. І разом із нами тут є також ті, хто береже нас з неба. Це і вояки УПА, і дисиденти, і новітні вже Герої: Небесна сотня, Герої російсько-української війни. Вони назавжди з нами. Я низько вклоняюся родинам загиблих. Ви втратили найдорожчих людей. Але Герої не вмирають! Вони продовжують тримати небо для нас тут. Я дякую кожному: ветеранам, дивізійникам, упівцям, дякую тим, хто захищав цілісність України на сході. Тим, хто повернувся на ротацію, хто зараз на передовій. Я дякую нашим медикам. Бо зараз вони також Герої. Дякую освітянам, які вже з 1 вересня, незважаючи на теперішні труднощі, підуть, щоб вчити наших дітей.
Дякую усім тут присутнім. Усім, хто вдома. Усім, хто в серці палає найщирішою любов’ю, любов’ю до своєї України!”, – написав міський голова.

Відзнаки “За честь і звитягу” сьогодні вручили:
Ілку Яремі
Побуцькому Назару
Олексенку Олександру
Онищуку Василю
Олійнику Руслану
Шутці Артему
Івері Станіславу

Світлина від Руслан Марцінків.
Світлина від Руслан Марцінків.
Світлина від Руслан Марцінків.
Світлина від Руслан Марцінків.
-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні