Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Бренд Marvis для чоловіків з глибоким відчуттям стилю

-Реклама-spot_img
spot_img

Є бренди, які не можна минути просто так. Вони не тільки пропонують якісну продукцію, але і можуть “одягнути” її в оригінальне упакування. До цієї групи належить італійський виробник – Marvis, який є справжнім фахівцем зі створення незвичайних зубних паст і концентратів для полоскання порожнини рота.

Марвіс – новий вимір свіжості

Зубні пасти Marvis в широкому продажі з’явилися на ринку в 1970-х роках. Сама ж компанія була офіційно зареєстрована в 1958 р графом Франко Челла ді Рівар. Вона підкорила серця користувачів вже першим своїм продуктом. Це була паста, призначена для курців, з потужним присмаком м’яти і ефективною відбілюючою дією. У 1997 р власником компанії стає Людовіко Мартеллі. Новий господар зберіг оригінальні рецепти паст, але трохи змінив їх смак, експериментуючи з нетрадиційними ароматами.

Назва компанії походить від сполучення латинських слів «marvel» (чудо) і «vis» (сила) – чудотворна сила очищення і незвичайна сила відчуттів під час чищення зубів. Її інноваційні аромати здивують буквально кожного. Пасти для чищення зубів мають характерні упаковки, що нагадують тюбики з олійними фарбами. Бренд також приділяє велику увагу графіці, тому всі вироби вирізняються незвичайним дизайном.

- Advertisement -
Бренд Marvis для чоловіків з глибоким відчуттям стилю

Marvis зубні пасти виготовляються згідно традиційної рецептури. Вони відрізняються м’якою, густою консистенцією і дуже інтенсивними смаками. Ефективно очищають зуби, захищають від карієсу, запобігають утворенню зубного нальоту і каменю. Одночасно вони піклуються про ясна і язик. У нову серію бренду входять також еліксири для полоскання порожнини рота, які містять натуральні екстракти, в тому числі прополіс і ксиліт. Що важливо, в них повністю відсутній спирт. Заслуговують на увагу і упаковки рідин, які ідеально поєднуються з сучасними пастами. Вони випускаються в скляних пляшках і є справжньою окрасою.

Яку продукцію Marvis можна купити на Barbercompany.com

У нашому інтернет-магазині ви знайдете зубні пасти в повному асортименті:

  • Whitening – з м’ятним смаком і відбілюючим ефектом;
  • Classic Strong – інтенсивний аромат м’яти;
  • Aquatic – прохолода морського бризу і свіжої м’яти;
  • Amarelli Licorice – зі смаком і ароматом локриці;
  • Cinnamon – аромат від поєднання м’яти і кориці;
  • Orange Blossom Bloom – з освіжаючим смаком апельсина;
  • Jasmine – приємний аромат жасмину;
  • Black Forest – поєднання м’яти, вишні і чорного шоколаду;
  • Ginger Mint – вибуховий смак м’яти і імбиру;
  • Sweet & Sour Rhubarb – має кисло-солодкий присмак ревеню;
  • Anise Mint – комплексний догляд зі смаком м’яти;
  • Smokers Whitening – паста для курців. Позбавляє від жовтизни зубів, неприємного запаху з рота, нальоту і зубного каменю.
Бренд Marvis для чоловіків з глибоким відчуттям стилю

На сайті Barbercompany.com ви також можете купити еліксири для полоскання рота, що володіють насиченим смаком м’яти і ароматних трав, який залишається в роті надовго. Бренд Марвіс – це справжнє свято почуттів!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні