Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Що таке небезпечні відходи та де їх можна здати у Івано-Франківську

-Реклама-spot_img
spot_img

Небезпечні відходи у складі побутових відходів — відходи, що утворюються в процесі життя і діяльності людини в житлових та нежитлових будинках і мають такі фізичні, хімічні, біологічні чи інші небезпечні властивості, які створюють або можуть створити значну небезпеку для навколишнього природного середовища або здоров’я людини та які потребують спеціальних методів і засобів поводження з ними.З метою не потрапляння шкідливих речовин у повітря, воду або ґрунт, що завдає значної шкоди навколишньому середовищувикидати їх просто аби як неможна. Адже потрапляючи на сміттєзвалище під впливом атмосферних факторів елементи живлення, ртутні лампи, швидко руйнуються, а речовини, які є в їхньому складі, випаровуються та вимиваються, інформує Управління з питань надзвичайних ситуацій Івано-Франківської міської ради.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради проводить роботу щодо збирання небезпечних відходів.

У літній період поточного року від мешканців міста зібрано понад 4,5 кг технологічної ртуті і ртутних відходів, 2000 штук використаних люмінесцентних ламп та 100 кг вживаних пальчикових батарейок.

- Advertisement -

У місті Івано-Франківську небезпечні відходи необхідно здавати лише в упаковці, або ж загорнутими у папір за адресою вул. Дністровська, 30.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні