-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Івано-Франківськ потрапив до трійки найдемократичніших міст України – ПРОМІС

-Реклама-spot_img
spot_img

Результати дослідження «Індекс демократичності міст – 2020: Звіт про оцінювання стану впровадження інструментів місцевої демократії в органах місцевого самоврядування міст-партнерів проекту ПРОМІС» показують, що Івано-Франківськ є одним із найдемократичніших міст України. Він займає третю позицію у рейтингу.

Аналітичний документ показує кращі практики впровадження інструментів місцевої демократії в містах України і стане у пригоді посадовцям та фахівцям ОМС, представникам громадських організацій та експертам, діяльність яких спрямована на посилення партисипативності міського врядування, пише WestNews із посиланням на ОДА.

Івано-Франківськ потрапив до трійки найдемократичніших міст України - ПРОМІС

Перша десятка рейтингу найдемократичніших міст за цим дослідженням виглядає так:

Завантажити звіт про оцінювання стану впровадження інструментів місцевої демократії в органах місцевого самоврядування міст-партнерів проекту ПРОМІС можна тут.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Ось така вона, демократія. Це коли Тебе не бачать, не чують, з Тобою не спілкуються. Це про реакцію нашого мера на звернення до нього.

Comments are closed.

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні