Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Жила у знайомого: на Прикарпатті розшукали 17-річну дівчину

-Реклама-spot_img
spot_img

Працівники поліції розшукали зниклу 17-річну мешканку Калуша.

Дівчину, яка з 17 листопада перебувала у розшуку як безвісти зникла, виявили в Івано-Франківську. З юнкою все гаразд. Наразі ювенальні поліцейські з’ясовують усі подробиці її зникнення, пише Ювенальна Превенція Прикарпаття.

Відразу після повідомлення про зникнення неповнолітньої дівчини працівники прикарпатської поліції розпочали проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення її місцезнаходження. До пошуків залучили поліцейських ювенальної превенції та карного розшуку обласного управління поліції, працівників відділів та відділень поліції Івано-Франківщини, на території обслуговування яких ймовірно могла знаходитися розшукувана дівчина. У результаті копіткої роботи поліцейські встановили, що юна калушанка перебуває у помешканні знайомого. Тут, як виявилося, вона проживала упродовж кількох останніх тижнів.

- Advertisement -

Працівники ювенальної превенції провели з розшуканою дівчиною профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-
Квартири Івано-Франківськ
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні