-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківськ проситиме з державного бюджету ще 150 мільйонів на будівництво розв’язки моста на Пасічну

-Реклама-spot_img
spot_img

Івано-Франківськ отримав 60 мільйонів гривень на будівництво моста через Бистрицю Солотвинську, які Верховна Рада виділила ще у вересні.

Про це в ефірі радіо “Західний полюс” повідомив міський голова Руслан Марцінків, передає Суспільне.

Буквально вчора нарешті прийшли. Це означає, що ми продовжимо роботи, – сказав Марцінків.

За його словами, проситимуть ще грошей на будівництво розв’язки:

Клопочемося ще, щоб 150 мільйонів взяти на розв’язку. Зараз також тендер оголошуємо на розв’язку. Почнемо будувати, думаю, березень-квітень. Це буде дуже великий виклик, треба буде дуже швидко це робити, тому готуємося.

- РЕКЛАМА-

Субвенцію на добудову моста Верховна Рада затвердила 17-го вересня. Гроші з держбюджету скерували до облдержадміністрації, а не до міського бюджету. Там вони “загубилися”. Як повідомила директорка департаменту фінансів ОДА Ірина Мацькевич, помилка могла виникнути через те, що той, хто подавав бюджетний запит, зробив це неправильно.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

5 КОМЕНТАРІ

  1. А ви зарплати зробіть поменше, десь так до мінімум 2000-4000, чи така як мінімальна пенсія до 2000 тисяч і тоді може і міст той ржавий піде в рух дальше, а то поки докінця добудується то початок нафік і розвалиться.

  2. якби нафта подорожчала до 150 дол. та й нах… той міст здався Село йобане накупило машинів з польщі та й їздить за сигаретами і хлібом до франківська

  3. Скільки вже потратили, ще 60 млн., потім ще 150, а толку від того мосту буде – нуль. Пане Марцинків виїдь на велосипеді в район того міфічного мосту, ні краще на своїй Шкоді і поштовхайся там у Заторі. Може дійде, що то бредова затія.

  4. Для чого проводити тендер якщо вже всі знають яка фірма буде будувати розвязку

  5. 60 міліонів загубилися
    І це говорить директор департаменту фінансів
    Ви собі уявляєте так просто загубилось 60 млн і ніхто не робить з цього проблеми

Comments are closed.

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні