-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківські медики, які лікували хворих на COVID-19, отримали майже 4,5 мільйона гривень допомоги

-Реклама-spot_img
spot_img

Чотири мільйони 457 тисяч гривень матеріальної допомоги отримали лікарі Івано-Франківська, які працювали із хворими на COVID-19.

Про це на щотижневій нараді у міського голови розповів директор департаменту соціальної політики Василь Семанюк.

Гроші виплатили 889 медикам, які надавали медичну допомогу або були залучені у лікуванні хворих на коронавірусну інфекцію.

- РЕКЛАМА-

З міського бюджету також виплатили одноразову матеріальну допомогу 215 лікарям, які хворіли на COVID-19, на загальну суму 453 тисячі гривень. Ще 455 тисяч гривень одноразової матеріальної допомоги виплатили 89 членам сімей, рідні яких померли від коронавірусу.

“До дня людей похилого віку з міського бюджету надано одноразову матеріальну допомогу 6 230 людям, який виповнилося 80 чи більше 80-ти років на суму три мільйони 125 тисяч. Також матеріальну допомогу надано вісьмом батькам дітей з онкологічними захворюваннями на суму один мільйон 100 тисяч гривень”, – додав Семанюк.

Всього на обліку у департаменті соціальної політики міської ради перебуває 17 075 людей. Вони отримують гроші із державного бюджету. Всього їм виплатили вже понад 352 мільйони 397 тисяч гривень матеріальної допомоги.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні