-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Мешканці Опришівців просять у депутатів грошей, аби добудувати школу та садок

-Реклама-spot_img
spot_img

На засідання сесії франківської міськради прийшли близько 40 представників громади Опришівців. Вони просять у депутатів закласти в бюджеті 2021 року кошти на добудову ліцею №6 та побудову садка.

Від імені опришівецької громади до мера та депутатів звернулася пані Людмила:

“Просимо про добудову ліцею №6 і побудови садочка. Не розуміємо, як за 55 років ми не маємо жодного дитячого садка. Найближчі садочки – на вулиці Чорновола та Коновальця. Школа збудована ще дуже давно і планувалися добудови, але все зупинилося. Склалася критична ситуація. Нам катастрофічно бракує приміщення для навчання. Спортзал не відповідає санітарним нормам. Як скласти розклад, щоб діти зі старшої школи не пересікалися з молодшими? Вчителі теж навіть не мають можливості перепочити, бо учительської немає. Школа зі світлої і гарної перетворюється на темну та депресивну”.

Міський голова Руслан Марцінків зазначив, що приміщення училища по вулиці Левицького готове приймати старші класи, інформує “Галка”.

“А потім можна навіть на його базі створювати нову школу. Вартість будівництва садка-школи понад 100 мільйонів гривень, а коштів мало”, – додав мер.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні