-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На яку погоду слід очікувати прикарпатцям цього тижня

-Реклама-spot_img
spot_img

Прикарпатцям не варто сподіватися снігу на новий рік.

За повідомленням синоптиків, новорічний тиждень на Прикарпатті буде теплим і з дощами, інформує Бліц-Інфо.

Зокрема, в понеділок, 28 грудня очікується похмура погода. Уночі розпочався дощ, але він припинився ще до ранку. До пізнього вечора опадів більше не очікується. Температура вдень 6-7о вище нуля.

- РЕКЛАМА-

У вівторок, 29 грудня протягом дня погода буде похмурою, але ввечері на небі можливі прояснення. Вранці піде дощ, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується. Температура повітря вночі 3-4о тепла, вдень 8-10о тепла.

Середа, 30 грудня буде хмарною, а вечір обіцяє ясну погоду. Без опадів. Температура повітря вночі 1-3о тепла, вдень 7-8о тепла.

В останній день цього року, четвер 31 грудня сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Ввечері очікується дрібний дощ. Вночі очікується 2-4о тепла, вдень – 5-6о тепла.

Новий рік, 1 січня розпочнеться з хмарної погоди. Нічний дрібний дощ до середини дня повинен припинитися. Температура повітря в новорічну ніч 2-3о тепла, вдень буде 3-5о тепла. 

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні