Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Жителів Франківщини просять допомогти хлопчику та мамі, яких в Бурштині побив чоловік

-Реклама-spot_img
spot_img

Прикарпатців просять допомогти дитині, яку в Бурштині побив чоловік.

Прохання про допомогу розмістили на сторінці Благодійної організації “Час добра та милосердя” у фейсбуку. Мама з хлопчиком знаходяться в лікарні. У дитини діагностували струс головного мозку, також є гематоми на голові та шиї. Юрко отримав надзвичайно сильний стрес та шок від побиття. Маму хлопчика також побили, коли захищала дитину.

Жителів Франківщини просять допомогти хлопчику та мамі, яких в Бурштині побив чоловік

Зараз необхідно зробити повне обстеження дитини. Коштів у мами на повноцінне лікування та обстеження немає, тож просимо у вас друзі допомоги! Від правильного обстеження та лікування залежить подальше життя дитини, тож дуже просимо – допоможіть! Також, ми обов’язково після основного лікування долучимо консультацію психолога, щоб допомогти дитині пережити та забути цей жах! – йдеться у дописі.

- Advertisement -
Жителів Франківщини просять допомогти хлопчику та мамі, яких в Бурштині побив чоловік

Допомогти фінансово можна за реквізитами Карта ключ Приват банк – 5169330522151635 – Кушніренко Валерія, Обов’язково в призначенні платежу вказувати “Для Юри” Рахунок IBAN UA313366770000026005052549009 EGRPOU – 42732425 Найменування отримувача – Благодійна організація “Час добра та милосердя”. Нагадаємо, у Бурштині чоловік побив 4-річного хлопчика. За інформацією волонтерів, чоловік бив жорстоко, головою об підлогу. Мати Юрка намагалася відтягти нападника, але не змогла. Чоловік відчинив вікно, схопив хлопчика, хотів викинути з 4 поверху. Жінку нападник поранив викруткою.

Нагадаємо, що Добряче п’яний прикарпатець під час застілля жорстоко побив 4-річного сина знайомої

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-
Квартири Івано-Франківськ
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні