-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Потопельника на міському озері Франківська досі не знайшли

-Реклама-spot_img
spot_img

9 січня 2021 року на Івано-Франківську рятувально-водолазну станцію оступило повідомлення від чергового оперативно координаційного центру Управління ДСНС України в Івано-Франківській області , що на міському озері в м. Івано-Франківську по вул. Г. Мазепи (біля стадіону «Наука») ймовірно втопилася людина (інформація поступали від свідків). Для надання допомоги було направлено чергову зміну Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в складі 3 чол. та одна одиниця плавзасобу (човен «Язь-380»). Черговою зміною обстежено 4000 м² водної акваторії водойми візуально та 1200 м² підводної акваторії водойми тралом. Особу не виявлено, пошукові роботи призупинено. Про це повідомляє Правда.іф з посиланням на управління з питань цивільного захисту ОДА. 

10 по 13 січня 2021року на міському озері в м. Івано-Франківську по вул. Г. Мазепи продовжено водолазно-пошукові роботи щодо ймовірного утоплення, місцевого громадянина 1986 р.н. Залучено 22 працівника рятувально-водолазної служби Івано-Франківської області, з них 19 водолазів та 2 одиниці плавзасобів (моточовен «Прогрес», веслувальний човен «Язь-380»). Водолазами РВС Івано-Франківської області обстежено 13100 м² дна підводної акваторії водойми, 45400 м² дна підводної акваторії тралом (кошкою) та 80000 м² дна підводної акваторії за допомогою ехолокатора. Особу не виявлено, пошукові роботи тимчасово призупинено.

14 січня 2021 року на міському озері в м. Івано-Франківську по вул. Г. Мазепи продовжено водолазно-пошукові роботи щодо ймовірного утоплення місцевого громадянина. Залучено 4 працівника рятувально-водолазної служби Івано-Франківської області, з них 3 водолаза та 2 одиниці плавзасобів (моточовен «Прогрес», веслувальний човен «Язь-380»). Станом на 17.00 год. працівниками РВС Івано-Франківської області обстежено 7200 м² дна підводної акваторії тралом (кошкою). Особу не виявлено, пошукові роботи тимчасово призупинено, та будуть продовжені 15 січня 2021 року.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

1 коментар

  1. Нащо його шукати. Прийде час “сам” вспливе, якщо він дійсно там є.

Comments are closed.

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні