-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На території прикарпатських лісгоспів знову виявлено незаконні рубки

-Реклама-spot_img
spot_img

Працівники Держекоінспекції Карпатського округу виявили збитків, заподіяних лісу, на майже 15 з половиною мільйонів гривень.

У січні 2021 року було проведено чотири перевірки лісогосподарських підприємств Івано-Франківської та Чернівецької областей, а саме: ДП “Надвірнянське ЛГ”, ДП “Солотвинське ЛГ”, ДП “Вигодське ЛГ” та ДП “Сторожинецьке ЛГ”.

Про це інформує фб-сторінка Державної екологічної інспекції Карпатського округу.

- РЕКЛАМА-

Основні порушення, які виявили під час перевірок це – невиконання вимог раніше виданого припису, а саме: не усунуто порушення щодо вивезення та трелювання деревини не у відповідності до карт технологічного процесу, проведено складування порубкових решток за межами лісосіки, а також встановлено факти незаконних порубок дерев на території лісового фонду двох областей.

За виявлені порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 38 осіб на суму 5 мільйонів 830 тисяч гривень. Внаслідок незаконної порубки дерев розраховано збитки, заподіяні лісу, на загальну суму 15 мільйонів 414 тисяч гривень.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні