-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Держпродспоживслужба допомогла прикарпатцю повернути його кошти помилково сплачені за туристичні послуги

-Реклама-spot_img
spot_img

На Івано-Франківщині спеціалісти Держпродспоживслужби сприяли поверненню споживачу помилково оплачених коштів за послугу тимчасового розміщення в готелі на одному з курортів Прикарпаття.

Днями працівники управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області розглядали звернення щодо несвоєчасного повернення коштів за ненадану послугу з тимчасового розміщення в готелі.

Так, другого листопада під час оформлення платежу за послуги тимчасового розміщення одному із суб’єктів господарювання, споживач при безготівковому розрахунку допустив технічну помилку, в результаті якої кошти було списано з його рахунку, однак продавцю вони не надійшли.

- РЕКЛАМА-

Споживач виправив помилку і перевів кошти повторно, а на повернення попередньо оформленої суми подав заявку в той самий день.

Про це інформує Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

“Ці дії були узгоджені з адміністрацією закладу. За домовленістю кошти мали бути повернуті споживачу протягом десяти днів. Однак цього не сталось. Два місяці споживач у різний спосіб звертався до суб’єкта господарювання: усно та на електронну пошту, – однак відповіді чи пояснень не отримав”, – йдеться в повідомленні.

Шостого січня споживач звернувся до управління захисту споживачів на електронну адресу з проханням вирішити цю ситуацію. Спеціалісти управління провели попередній розгляд звернення, після чого кошти були повернуті споживачеві в повному обсязі.

У разі порушення прав споживача у сфері торгівлі чи надання послуг, прикарпатцям радять звертатися до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області (м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, 0342 51 13 89), безпосередньо до управління захисту споживачів (Тисменицький район, с. Підлужжя, вул. Шевченка, 1, 0342 55 96 17), або до консультаційних центрів районних, міських управлінь, відділів за місцем вашого проживання.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні