-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Чорний лід на дорогах: через погіршення погоди прикарпатців закликають утриматися від поїздок

-Реклама-spot_img
spot_img

Про подальше погіршення погодних умов, яке суттєво позначиться на автошляхах, попередила Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Йдеться про замерзаючий дощ.

“Увага! Погіршення погодних умов! 7-8 лютого, за прогнозами синоптиків, крім снігопаду, очікується випадання замерзаючого дощу. Температура повітря -3 — -5°C. Небезпека в тому, що дощ за таких умов одразу перетворюється в сильну ожеледь на дорозі. Це так званий чорний лід. Особливо небезпечне явище тим, що на чорній дорозі льоду не видно, складається ефект мокрої дороги. А насправді там дуже слизько!” – наголошують дорожники.

Підприємство ТОВ “ПБС” задіює відповідну техніку для оперативної боротьби з цим явищем – проводить превентивну обробку проїзної частини доріг сольовим розчином.

САД закликає бути уважними та обережними на дорогах, не перевищувати швидкості руху та дотримуватися дистанції.

- РЕКЛАМА-

Не їхати на літніх чи стертих шинах.

“Наступні два дні буде небезпечно на дорогах, тож за можливості утримайтеся від поїздок!” – звернулися до водіїв дорожники Прикарпаття.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

2 КОМЕНТАРІ

Comments are closed.

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні