-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Івано-Франківську прощаються з полковником ДСНС у відставці ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

В Управлінні ДСНС в області відбулося прощання з начальником відділу ресурсного забезпечення Управління ДСНС України в Івано-Франківській області Романом Гамураком.

26 лютого 2021 року пішов з життя начальник відділу ресурсного забезпечення Управління ДСНС в Івано-Франківській області Гамурак Роман Петрович, полковник служби цивільного захисту у відставці.

Сьогодні, 27 лютого, в Управлінні ДСНС в області відбулося прощання з Романом Петровичем. Віддати останню шану Роману Гамураку прийшли керівництво Управління та колеги по службі.

- РЕКЛАМА-

У пам’яті всіх, хто знав і працював разом з Романом Петровичем, він залишиться висококваліфікованим фахівцем, мудрим керівником та хорошим другом.

“Відхід у вічність близької людини є невимовно тяжким випробуванням для рідних і близьких покійного, тож у ці жалобні дні висловлюємо їм глибоке співчуття, поділяємо біль і горе, щиро сумуємо в цю скорботну годину. Світлі спогади про цю доброзичливу людину назавжди залишаться у серцях всіх, хто знав, любив і поважав Романа Петровича…”, – йдеться в дописі.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні