-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Рятувальники завернули з небезпечної криги Дністра трьох дітлахів

-Реклама-spot_img
spot_img

27 лютого 2021 року в охоронних зонах відповідальності рятувально-водолазних станцій в містах Івано-Франківськ, Галич, Коломия особовим складом велося цілодобове чергування. Рятувальниками Івано-Франківської, Галицької та Коломийської рятувально-водолазних станцій відпочиваючим в зоні дислокацій рятувальних підрозділів надавалась інформація щодо дотримання Правил поведінки на водних об’єктах, через ретрансляційний вузол та мегафони.

Про це інформує Правда.іф з посиланням на управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері здійснено 3 рейди, під час яких проведено заміри товщини льоду, який становить від 7,0 до 12,0 см., крихкий та небезпечний. Не допущено до риболовлі в небезпечних місцях 5 рибалок. З ними проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах в зимовий період. Після зауважень рятувальників рибалки покинули небезпечні місця.

- РЕКЛАМА-

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер не допущено до відпочинку (катались на санках) в небезпечному місці 3 дітей (вік 9-12 років), які були без нагляду дорослих. З дітьми проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах в зимовий період. Після зауважень рятувальників діти покинули небезпечне місце та територію водойми.

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції на міському озері в м. Коломия проведено заміри товщини льоду, який становить від 7,0 до 10 см., крихкий та небезпечний. Порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах не зафіксовано.

27 лютого 2021 року на міських озерах м. Івано-Франківськ, м. Коломия та на р. Дністер в м. Галич особовим складом РВС області в зоні відповідальності рятувальних підрозділів не допущено порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах, які могли б призвести до травмуванню відпочиваючих

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні