-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Колишній менеджер ПриватБанку Володимир Яценко прямо з ізолятора переписав на родичів цілий статок ВІДЕО

-Реклама-spot_img
spot_img

Колишній заступник голови правління ПриватБанку Володимир Яценко після свого затримання, прямо з ізолятора, переписав на родичів низку компаній на десятки мільйонів гривень.

Про це йдеться в розслідуванні Слідство.інфо. Увечері 22 лютого та впродовж дня 23 лютого переписав на цивільну дружину та доньку десятки мільйонів гривень, якими володів через частки в компаніях. Це відбулося після того, як банкіра офіційно затримали детективи Національного антикорупційного бюро.

Підозрюваного у відмиванні грошей з Приватбанку Володимира Яценка затримали  | The Page

Зокрема, йдеться про ТОВ “Фінтех бенд” — це та сама компанія, яка створювала “Монобанк”. Яценко переписав на цивільну дружину свою частку в цій компанії розміром 172 тисячі гривень. Також родичці перейшла частка Яценка розміром 488 тисяч гривень в компанії “Естейт сіті” і частка в 162 тисячі гривень у компанії “Ейсі дісі процесінг”.

- РЕКЛАМА-
Биография Владимира Яценко, экс-зампредседателя правления ПриватБанка |  СЕГОДНЯ

Наступного дня, 23 лютого, на доньку Яценка, Ганну, теж перейшли великі активи у двох аграрних компаніях. Зокрема, доньці повністю перейшла компанія “Улянівка агро”. А це 23 об’єкти нерухомості, 500 земельних ділянок і 17 автомобілів. Того ж дня донька отримала від батька 90% компанії “Машівка агро альянс”. Ганні Яценко перейшла частка компанії у розмірі 32,5 мільйони гривень. Варто зазначити, що у власності компанії ­— 28 об’єктів нерухомості, 2483 земельних ділянок і 64 автомобілі.

Це все відбувалося у той час, коли затриманий банкір перебував в ізоляторі тимчасового тримання. За інформацією журналістів, компанії переписувалися на підставі нотаріальної довіреності, яку Яценко підписав, ймовірно, напередодні затримання в “Борисполі”.

Екс-заступник голови правління ПриватБанку Яценко намагався покинути  Україну приватним літаком, генпрокурор погодила підозру

Джерело

Нагадаємо, що

Соцмережі продовжують рясніти курйозними фотожабами на санкції проти Ігоря Коломойського ФОТО

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні