-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Прикарпатські рятувальники «гасили пожежу» в Епіцентрі ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

Рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на базі торговельного центру «Епіцентр К».

Прикарпатські надзвичайники регулярно проводять різноманітні навчання для підвищення професійних вмінь та навичок, та для підвищення готовності до дій за призначенням, йдеться на сторінці Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так, 25 березня рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №10 м. Долина провели тактико-спеціальні навчання. Метою навчань було відпрацювання взаємодії адміністрації об’єкту з екстреними службами міста під час ліквідації НС і рятування людей.

- РЕКЛАМА-

За тактичним задумом внаслідок короткого замикання силової електроповодки виникла пожежа в торговій залі з виробами із дерева. Орієнтовна площа пожежі складала 130 м. кв. Прибувши на місце події рятувальники одягнули апарати захисту органів дихання та зору, зайшли всередину та знайшовши джерело займання ліквідували умовну пожежу.

Під час навчань вогнеборці відпрацювали також дії з пошуку та порятунку людей, перевірили готовність до дій за призначенням та вдосконалили майстерність і професіоналізм. 

Також відпрацювали дії працівників об’єкту щодо своєчасного оповіщення про пожежу, та евакуацію, а також провели інструктаж щодо правил проведення евакуації та спільних дій з адміністрацією торговельного центру під час виникнення пожежі.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні