-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Використання 3Д шпалер при ремонті квартири. Корисні поради

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні шпалери з 3 Д зображенням є актуальним трендом в оформленні інтер’єру в будинку. Вони доречні у вітальні, спальні, дитячій, кухонній зоні, робочому кабінеті. Вони чудово виглядають в сучасному офісі, магазині, спортивному залі, творчій студії, музичній школі. Компанія “Арт Шпалери” пропонує купити 3д шпалери за привабливою ціною з доставкою. Ми працюємо з фізичними та юридичними особами.

Витончені 3 Д шпалери – створіть оригінальний дизайн

Виразні 3Д шпалери на стіну здатні підкреслити оригінальність інтер’єру, індивідуальність і стильовий напрям. При виборі фотошпалер необхідно враховувати особливості приміщення. Важливо враховувати обстановку, предмети меблів і побуту, які повинні вписатися в загальну концепцію з фотошпалерами.

- РЕКЛАМА-

У каталозі представлено широкий асортимент 3Д шпалер різної тематики, а саме:

  1. Тематика квіти і квіткові композиції (об’ємні квіти і композиції виглядають неймовірно красиво і благородно).
  2. Розширюючі погляд (об’ємні).
  3. Стереоскопічні (такі зображення поєднують в собі контраст розпливчастих і чітких контурів, світла, тіней. Приглушені тони в певних зонах створюють відчуття відчутності об’єктів, які зменшуються і збільшуються одночасно).
  4. Абстракція (абстрактні шпалери здатні вписатися в будь-який інтер’єр. Абстрактні фігури у вигляді хвиль, диму, ліній, створюють ефект невагомості в інтер’єрі).
  5. Під цеглу (в останні роки шпалери 3 Д під цеглу користуються великим попитом. Вони відмінно виглядають в стилі Лофт. Заміняють справжню фактурну кладку цегли).
  6. Патерн (Даний вид шпалер являє собою дрібні зображення на полотні. Вони утворюють між собою нескінченний візерунок. Відмінно виглядають в театральних студіях, школі мистецтв, майстерень).
  7. Фігури (у якості фігур можуть виступати метелики, трикутники, кулі, куби. Такий вид шпалер, як правило, підкреслить певну зону в просторі. Фотошпалерами можна виділяти одну головну стіну в просторі, на яке і буде зосереджена вся увага).
  8. Арт шпалери (на таких шпалерах розміщені картини відомих художників, різні зображення. Вони відмінно підкреслять незвичайну атмосферу в домі).
  9. Розширюючі і збільшуючі (стилізовані зображення з різною тематикою створюють ілюзію додаткової кімнати або іншого простору, інший світ. На шпалерах можуть бути зображені коридори, дорога в ліс, та інше)

Замовити фотошпалери 3 Д в Україні недорого

Купити фотошпалери 3 Д можна на нашому офіційному сайті. Всі питання можна задати менеджеру компанії. Спеціаліст надасть грамотну консультацію, і допоможе зробити правильний вибір. Доставка працює по всій Україні. Сучасні шпалери мають високу чіткість, барвисті кольори, великий вибір якісних матеріалів.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні