-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Мобільний госпіталь на Прикарпатті продовжують згортати ФОТО та ВІДЕО

-Реклама-spot_img
spot_img

У селищі Богородчани, що на Прикарпатті, згортають мобільний госпіталь Державної служби з надзвичайних ситуацій. На вході до госпіталю патрулюють нацгвардійці. На територію шпиталю не впускають, пише Суспільне Карпати.

Наразі тут почали складати обладнання у коробки і відносити їх до вантажівок. Самі намети поки стоять.

Мобільний госпіталь на Прикарпатті продовжують згортати ФОТО та ВІДЕО

Мобільний госпіталь у селищі Богородчани розгорнули на 120 ліжкомісць. З десятого березня тут пролікували 18 хворих на коронавірусну інфекцію чи з підозрою на неї.

“У госпіталь ми клали хворих, які були не дуже важкі, які, в принципі, потребували лікування і потребували концентраторів. Госпіталь був забезпечений тими концентраторами в повному обсязі. Якщо стан хворих погіршувався, після оглядів хворі були переведені у стаціонар, де була надана кваліфікована допомога. При потребі — в реанімаційне відділення”, — розповідає медична директорка Богородчанської районної лікарні Оксана Зінич.

- РЕКЛАМА-

Лікували хворих у мобільному шпиталі з різних районів Прикарпаття, каже генеральний директор Богородчанської районної лікарні Іван Коляджин:

“Були з Калуського району, з Коломийського, з Тлумацького району, Тисменицького району і нашого. Хворі, які були проліковані у госпіталі, частину було переведено в центральну районну лікарню. Тиждень тому хворі всі були виписані, і на даний момент госпіталь згортається”.

Мобільний госпіталь на Прикарпатті продовжують згортати ФОТО та ВІДЕО

Медична директорка Богородчанської районної лікарні Оксана Зінич каже, що зараз хворих до закладу поступає менше. Протягом дня госпіталізовують від 3 до 8 хворих. Розрахована лікарня на 250 ліжко-місць.

“Зараз у Богородчанській лікарні перебуває на лікуванні 95 хворих. Стан хворих різний. Є середньої важкості, є важкі. Троє хворих перебувають у реанімаційному відділенні. Відповідно, вони в важкому стані”, — зазначила Оксана Зінич.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні