-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Мер Коломиї звернувся до Кабміну з проханням послабити карантин

-Реклама-spot_img
spot_img

Міський голова Коломиї Богдан Станіславський ініціював звернення міської ради до Кабінету міністрів з проханням послабити обмеження “червоної” зони.

Про Станіславський написав на сторінці у соцмережі, пишуть Галицькі Гроші.

Він зазначив, що обмеження сильно зашкодили малому та середньому бізнесу, які за час карантину зазнали суттєвих збитків.. Ми свідомі того, що це рішення було вимушеним і дозволило стабілізувати ситуацію з перебігом коронавірусної хвороби COVID-19. Водночас ці обмеження боляче вдарили по малому та середньому бізнесу, які є одними з основних наповнювачів бюджету громади,- додав Станіславський.

- РЕКЛАМА-

Варто зазначити, що Коломийська міська рада для підтримки підприємців, зокрема їх було звільнено від орендної плати за комунальне майно, а підприємців першої та другої груп було звільнено від сплати місцевих податків.

Коломийська міська рада звертається до Кабінету Міністів України з проханням якомога швидше скасувати карантинні обмеження “червоного рівня” для Івано-Франківської області та дозволити роботу бізнесу, а також відновити регулярні транспортні перевезення. Крім того, просимо переглянути перелік обмежень “червоної зони”, врахувавши позицію дрібного та середнього бізнесу, – підсумував Богдан Станіславський.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні