-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Голова ОДА Івано-Франківської області долучився до акції з посадки дерев

-Реклама-spot_img
spot_img

Івано-Франківщина долучилася до реалізації міжнародного проєкту «Озеленення планети», метою якого є висадка 100 мільйонів дерев по всьому світу. Це українська ініціатива, до якої долучився весь світ, пише Правда.іф. з посиланням на сайт Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

На території Прикарпаття посадка дерев відбуватиметься на 16-тьох локаціях.

Сьогодні перші саджанці дуба, ясеня, чорного горіха, які є генетично пристосованими до кліматичних умов області, висадили лісівники в урочищі «Діброва» у Солотвинському лісгоспі на Богородчанщині. Приєднався до акції й голова обласної державної адміністрації Андрій Бойчук спільно зі своїм першим заступником Андрієм Ярмольським.

- РЕКЛАМА-
Голова ОДА Івано-Франківської області долучився до акції з посадки дерев

«Івано-Франківщина споконвіку славиться своїми лісами. Вічнозелені карпатські ялинки та смереки є символом нашого краю, – зазначив Андрій Бойчук. – Радію з того, що маю змогу долучитися до міжнародного проєкту та висадити дерева, адже переконаний, що спільно, посадивши мільйон дерев, ми зможемо не лише зберегти зелені насадження, а й примножити їх кількість, привернути увагу до проблем екології, відновити екосистеми планети, продемонструвати світу своє шанобливе ставлення до природи».

Слід додати, що цьогоріч в області буде посаджено майже три мільйони дерев. У рамках проєкту також буде висаджено 1000 саджанців, зокрема й алею міжнародної співпраці між Україною та Румунією. Дерева на алеї завтра висаджуватимуть на Верховинщині.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Любов Семанишин
Любов Семанишин
Журналіст, публіцист. Редакторка сайту Правда іф. юа. Випускник філологічного факультету ПНУ.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Навіть таких людей як Бойчук система зламала молодець посадка дерев привітання з Великодними і Різдв’яними св’ятами з Днем Незалежності і Конституції і ще покладання квіті до пам’ятнків це і є головна робота людини на цій посаді головне робити дуже серйозний чиновницький вигляд і можна дурака валяти поки не звільнять за власнии бажанням

Comments are closed.

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні